menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Haarlemmermeer weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Haarlemmermeer

Een kundige Payroll uit Haarlemmermeer helpt u graag verder.

Groeien in werknemers zonder risico: Payroll Haarlemmermeer

In Haarlemmermeer heeft u een onderneming. U bent net gestart of heeft een klein tot middelgroot bedrijf. De voortdurende veranderingen in wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht is voor u moeilijk bij te houden. Het risico dat u als ondernemer loopt bij ontslag van een werknemer, arbeidsongeschiktheid of ziekte van een medewerker zijn veel te groot geworden voor uw bedrijf. Als ondernemer staat u er niet alleen voor met deze problematiek. Een oplossing voor uw problematiek kan een payroll bedrijf in Haarlemmermeer zijn.

Een payrollbedrijf neemt het werkgeveraspect van uw bedrijf over, met alle bijbehorende administratieve en juridische verplichtingen. Het payrollbedrijf heeft uw personeelsleden in dienst, maar die werken nog wel voor u. Het payrollbedrijf neemt de salaris- en personeelsadministratie van uw onderneming over, daar hoeft u zich dus geen zorgen meer over te maken. Ook het doorbetalen van loon bij ziek zijn of arbeidsongeschiktheid van een medewerker komt voor rekening van de payroll partner. U kunt zich weer voor de volle honderd procent op uw onderneming focussen. Het werven van nieuwe personeelsleden blijft u gewoon doen, neemt u mensen in dienst, dan kunt u deze onderbrengen bij het payroll bedrijf.

Payrolling óók voor ZZP en freelancer

Bij payrolling wordt vaak gedacht aan grote ondernemingen. Veel minder stress wordt vooral bij een kleinere onderneming ervaren als het eigen risico bij langdurig ziek zijn en verzuim bij een payroll bedrijf is ondergebracht. Ook voor freelancers en ZZP’ers is het gebruik van een payroll organisatie zeker de moeite waard. Freelancers en ZZP’ers werken dan in loondienst en daardoor vallen ze automatisch onder de sociale verzekeringen. Op deze manier stuurt u de facturen via de payroll organisatie en stelt u ook zelf uw uurtarieven. U hoeft geen stress meer te hebben over het debiteurenrisico.

1.141
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
7.889
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Haarlemmermeer

Professionele payrolling regio Haarlemmermeer

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf in zee gaat. Uw medewerkers krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U krijgt op dat moment het exclusieve recht op uw medewerkers. Personeelsleden kunnen dan niet, zoals bij een uitzendbureau, ergens anders aan de aan het werk gezet worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er verandert niets onder uw medewerkers. Uw personeel blijft ook gewoon voor u werken en u bent ook nog gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt personeel aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, voert functioneringsgesprekken en ontslaat personeelsleden. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken in uw onderneming.

Het feit dat u geen juridisch werkgever meer bent, doordat uw personeel juridisch in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U draagt niet meer de verantwoordelijkheid voor de risico’s en over het voeren personeels- en salarisadministratie hoeft u zich ook niet meer druk te maken. Het risico op loondoorbetaling bij langdurig zieken, ontslagvergoedingen en betaling van verzekeringen, loonbelasting en pensioenen ligt niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Heeft u hier wel oren naar en past dit ook bij uw onderneming? Vul dan op deze site uw contactgegevens in, zodat u diverse prijsopgaven in uw mail ontvangt van payroll bedrijven uit Haarlemmermeer. Ontlasten en het besparen op kosten, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Herwin van der Elst, regiomanager in Haarlemmermeer. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Haarlemmermeer.

Vergelijk nu payrolling pro’s uit Haarlemmermeer!

Onderzoek hebben wij inmiddels voor u gedaan. Simpel toch? Bij ons staan payroll bedrijven geregistreerd die uitermate ervaren professioneel zijn. Het zijn deskundigen met heel veel ervaring in HR Management. Hoeveel tijd besteedt u nu gemiddeld aan uw personeels- en salarisadministratie? Wat zijn uw personeelskosten? Bedenk ook eens wat u kunt doen met de vrijgekomen tijd, als u besluit gebruik te gaan maken van payrolling

Benieuwd naar hoe payrolling voor uw bedrijf kan uitpakken? Vraag dan eens zonder verdere verplichtingen payroll prijsopgaven aan. Via onze site kunt u snel en eenvoudig verschillende prijsopgaven aanvragen bij verschillende payroll bedrijven in Haarlemmermeer en in de buurt. Vergelijken van verschillende prijsopgaven is nog nooit zo simpel geweest, en zo kunt u snel de keuze maken voor de payroll partner waarmee u verder in contact wilt komen.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Haarlemmermeer te zeggen hebben!

img

Jan-Pieter Haverstreng

Duidelijke afspraken kunnen maken met de Payroll die Professionals Haarlemmermeer voor mij had geregeld. Er werd rekening gehouden met mijn wensen waardoor het uit zoekproces eigenlijk heel eenvoudig was. Ik ben super tevreden over de dienst die Professionals Haarlemmermeer aanbied.

img

Lotje Hannis

Ik ben aangenaam verrast door de dienst van Professionals Haarlemmermeer. In een mum van tijd had ik een fijne Payroll die 100% begreep wat ik wil!

Professionals uit andere branches in Haarlemmermeer

Let's Talk

Bij Professionals Haarlemmermeer staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier