menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Haarlemmermeer weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Haarlemmermeer

Een kundige Mediator uit Haarlemmermeer helpt u graag verder.

Mediator Haarlemmermeer, een win-win situatie voor beide partijen

Een mediator is een onpartijdige bemiddelaar die partijen in een conflictsituatie helpt om weer met elkaar in gesprek te gaan en te zoeken naar een voor beide partijen acceptabele oplossing. Hij of zij zal geen oordeel vellen, zoals bijvoorbeeld een rechter, en zal ook geen partij kiezen zoals een advocaat. Een mediator luistert naar beide partijen en probeert de problemen duidelijk te krijgen. Het doel van een mediation proces is dat er een overeenkomst wordt afgesloten tussen betrokken partijen, en dat zij zelf tot die overeenkomst komen en vooral dat deze acceptabel is voor alle partijen. Op een later moment kan deze overeenkomst worden vastgelegd in een wettig document. Zo kan worden voorkomen dat er later eventueel weer een conflictsituatie ontstaat.

Conflictsituaties van zakelijke of bijvoorbeeld relationele aard, een mediator uit Haarlemmermeer biedt adviezen.

Conflicten komen regelmatiger vaker voor dan u zult denken. Onenigheid waar men geen oplossing lijkt te kunnen vinden. Relaties worden slechter en men is niet meer bereid naar elkaar te luisteren. Standpunten verharden. U kunt in dergelijke situaties natuurlijk een advocaat raadplegen, maar dat is meestal niet nodig.

Conflictbemiddeling zoals mediation ook wel wordt genoemd, wordt sinds de jaren tachtig vaker ingezet en is sindsdien alleen maar in populariteit aan het toenemen. Vandaag de dag is mediation vaak de eerste stap in het proces van het beëindigen van een geschil.

Een mediator uit Haarlemmermeer kan bijvoorbeeld worden ingeschakeld bij:

  • conflicten in de relationele sfeer
  • conflicten tussen buren
  • werkgever en werknemer conflicten
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • overige zakelijke geschillen
  • geschillen tussen de overheid en burgers
1.149
Klanten geholpen met mediators vergelijken
7.889
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Haarlemmermeer

Heeft u een zakelijke mediator uit Haarlemmermeer nodig?

Een ondernemer loopt een zeker risico op juridische geschillen. Misschien is er een vertrouwensbreuk tussen uw zakenpartner en u ontstaan? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u problemen met een werknemer heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Stelt u zich voor dat u een juridisch probleem met een klant heeft, dan houdt een gang naar de rechter meestal ook in dat uw relatie met de klant definitief verloren is. Een stap naar de rechtbank is dan misschien een te grote stap als het om een klant gaat die u niet kunt missen. En hoe hoog het conflict met uw medewerker ook is opgelopen, een werknemer kan nog veel flinke problemen zorgen.

U zult het wellicht niet altijd zien, maar voor bijna alle conflicten ligt een oplossing voor handen. Meestal zit het probleem bij conflicten in het gegeven dat het hele conflict inmiddels behoorlijk op de spits is gedreven en geen enkele partij iets wil toegeven. Een oplossing in een geschil is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? U kunt dan denken aan de inzet van een mediator.

Heeft u een juridische conflict en wilt u dit liever niet voor de rechtbank oplossen? Dan kunt u een mediator om hulp vragen. U heeft een onderneming in Haarlemmermeer dan bent u hier aan het juiste adres. U laat hier uw gegevens achter en in een mum van tijd krijgt u prijsopgaven binnen van verscheidene mediators in Haarlemmermeer.

mac
mac
img

Ik ben Herwin van der Elst, regiomanager in Haarlemmermeer. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Haarlemmermeer.

Op zoek naar bekwame mediation regio Haarlemmermeer?

Wanneer u een mediator zoekt, dan is het aan te raden een mediator uit ons netwerk te kiezen. Wil een mediator ingeschreven worden in ons register, dan dient deze aan een aantal vast omschreven kwaliteitseisen te voldoen. Met een Professionals Haarlemmermeer mediator weet u zeker dat u met een professionele en ervaren mediator in zee gaat. De mediators die bij ons geregistreerd staan, zijn tevens allen ingeschreven in het nationaal register.

Voorkom juridisch “getouwtrek”. Een uitspraak van de rechtbank kent winnaars en dus ook verliezers, bij mediation komen beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt simpel diverse mediation offertes opvragen, gewoon op onze site. U kunt dan eenvoudig verschillende mediators met elkaar vergelijken en besluiten welke mediator u in de arm wilt nemen. De voordeligste? Of misschien een mediator bij u in de buurt?

Het grootste pluspunt van professionele mediators uit Haarlemmermeer is, dat beide partijen het uiteindelijk eens worden en alsnog een oplossing vinden waar allebei aan gewerkt hebben en beiden achter staan. Bij een gerechtelijke procedure moet u maar te accepteren wat de rechter besluit en dat is wellicht niet in uw voordeel.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Haarlemmermeer te zeggen hebben!

img

Gert-Jan van de Vegte

Ik had een offerte nodig voor een Mediator en die werd snel geleverd. Ik had ook het gevoel dat er echt goed naar mijn wensen gekeken werd. Thanks Professionals Haarlemmermeer, ik kan er weer tegenaan!

img

Willemein Kleijnee

Na al met verschillende mediators contact te hebben gehad dacht ik, ik laat het Professionals Haarlemmermeer eens proberen. Geen seconde spijt van gehad, ik kreeg snel een mooi overzicht van diverse professionals en het maakte het heel makkelijk om een geschikte partij te vinden.

Professionals uit andere branches in Haarlemmermeer

Let's Talk

Bij Professionals Haarlemmermeer staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier